Tuotteet

Vedet pullotetaan Saaremaa Veden vesitehtaalla Viidumäen luonnonsuojelualueen pohjavedestä. Yritys perustettiin vuonna 1998 ja se aloitti vuonna 2001 ensimmäisten juomavesien pullotuksen. Vesitehdas sijaitsee Viidumäen luonnonsuojelualueen vieressä ja itse alue tunnetaan sen koskemattoman luontonsa ja ainutlaatuisen kasvillisuuden ansiosta, joten alueen pohjavesi edustaa parasta mahdollista laatutasoa.

Vesi maistuu luonnollisen puhtaalta ja erityisen raikkaalta. Pullotuksessa käytetään nykyaisimpia laitteistoja sekä suodatusjärjestelmiä ja jatkuvasti suoritettavat laboratoriotarkastukset takaavat huippulaadun. Valmik Oy ja Saaremaa Vesi Oü toimivat tiiviillä yhteistyöllä ja takaavat yhdessä tuotteiden priima-laadun!

Tavoitteenamme on palvella sinua parhaamme mukaan ja haluamme tarjota laadukkaat tuotteet hyvällä hinnalla. Pyrimme aina vastaamaan nopeasti tarjouspyyntöihin ja toimittamaan tuotteet nopealla toimitusajalla. Autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!


Voit tilata tuotenäytteet ja suunnittelemme tarvittaessa etiketin juuri toiveidesi mukaisesti. Kysy lisää myynti(a)mainosvesi.fi !

HIILIHAPOTON STILL-LÄHDEVESI
HIILIHAPOTON STILL-LÄHDEVESI

Vedet toimitetaan 12-muovipakkauksissa teholavalla. Minimitilaus 650 kpl.

MATALAHIILIHAPPOINEN MAUSTAMATON KIVENNÄISVESI
MATALAHIILIHAPPOINEN MAUSTAMATON KIVENNÄISVESI

Vedet toimitetaan 12-muovipakkauksissa teholavalla. Minimitilaus 650 kpl.

MATALAHIILIHAPPOINEN SITRUUNANMAKUINEN KIVENNÄISVESI
MATALAHIILIHAPPOINEN SITRUUNANMAKUINEN KIVENNÄISVESI

Vedet toimitetaan 12-muovipakkauksissa teholavalla. Minimitilaus 650 kpl.Lataa alta etiketti-pohja ja suunnittele oma etikettisi
Autamme myös tarvittaessa suunnittelemaan etiketin puolestasi. Ota yhteyttä myynti(a)mainosvesi.fi tai soita ja kysy lisää +358 45224 7323


Etiketin: leveys 12,9 cm & korkeus 6,7cm

Etiketin tyhjä logo alue: leveys 6,5 cm & korkeus 6,3cm

Autamme suunnittelemaan etiketin puolestasi
Lähetä viestiä ja kysy lisää myynti(a)mainosvesi.fi tai +358 45224 7323

Voit ladata alla olevista painikkeista pdf-muodossa olevat etiketti-pohjat ja suunnitella etiketin pulloihin haluamasi mukaisesti. 
Etiketti-pohjan taustan värin voit valita ja vaihtaa juuri haluamasi väriseksi ja tehdä etiketin keski-kohdan tyhjän alueen juuri sellaiseksi kuin haluat. Lähetä valmis etiketti-pohja myynti(a)mainosvesi.fi

Etiketin painatus 4-väri valokuvalaatua. Kaikki paino- ja aloituskulut sisältyvät hintoihin. Pullot ovat pantillisia PET-pulloja ja 100% palautettavissa palautusautomaatteihin Suomessa.

Etiketin vasemman ja oikean reuna-alueen tekstit, viivakoodi sekä pantti-merkinnät ovat Suomen palautuspakkaus Oy:n hyväksymät, joten ne pysyvät etiketissä standardina. Muuten etiketin keskialue sekä pohjaväri on täysin muokattavissa juuri toiveidesi mukaisesti.

Kierrätettävä ja pantillinen pullo on muodoltaan yksinkertaisen kaunis ja tuo näin etikettisi hyvin esille. Pullon väri on kevyesti vaaleansininen. Etiketti ei kierrä koko pullon ympäri, vaan se jättää takaosan avoimeksi.

Tilaukset & tiedustelut

myynti(a)mainosvesi.fi
+358 45224 7323