Kysymyksiä & Vastauksia

Saat kaiken yhdessä paketissa!

Valitsemasi 0,5L juomat omalla etiketillä sisältäen pullopantin 0,20€ & kuljetuksen suoraan ovellesi!

Miten voin tilata vesipullot omalla etiketilläni?

Tilaa tuotteet tilauslomakkeen kautta tai sähköpostitse myynti(a)mainosvesi.fi. Tilaus-osiossa voit lähettää etikettiin tulevan kuvasi meille. Muokkaamme etiketin toiveidesi mukaisesti. Voit myös ladata etiketti-pohjan tilaussivulta ja lähetä meille kuva tai tiedosto, jonka haluat etikkeesi, niin suunnittelemme etiketin puolestasi.


Mikä tiedostomuoto, laatu ja koko etikettiin
tulevalla kuvallani tulisi olla?

Arvioimme kuvasi/tiedostosi laadun aina ennen ennen etikettien painamista. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Lähetä sähköpostia myynti(a)mainosvesi.fi


Voinko tilata tuotenäytteitä?

Kyllä! Voimme lähettää sinulle testi vesipullon postissa. Ota yhteyttä myynti(a)mainosvesi.fi

Kuuluuko pulloihini pantit ja ovat ne kierrätettäviä?

Kyllä! Jokainen pullo on kierrätyskelpoinen ja sisältää 0,20€ pantin. Pullot ovat myös PET- merkinnällä varustettuja. 

Miten tuotteet toimitetaan minulle?

Saat omalla etiketilläsi varustetut pantilliset pullot euro-lavalla tai teho-lavalla pakattuna. Pullot ovat 12 kpl:een muovipakkauksissa. Yhdessä euro-lavassa on yhteensä 1300 kpl pulloja ja teho-lava 650 kpl pulloja. Tarvittaessa toimitus järjestetään aina tapauskohtaisesti. 

Voiko etiketin tulostuslaatu poiketa kuvien laadusta tietokoneen näytöllä?

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme etiketit niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä. Tilauksen yhteydessä tarkastamme tarkkaan kuvanlaadun ja pyrimme tekemään etiketin juuri toiveidesi mukaisesti. Kysy lisää myynti(a)mainosvesi.fi tai soita meille!

En tarvitse kuljetusta. Mistä voin noutaa tilaamani tuotteeni?

Voit hakea tuotteet meiltä Keravalta varastoltamme. Ota meihin yhteyttä niin sovitaan tarkemmin toimituksesta.

Miten suunnittelen oman etiketin?

Lataa etusivulla olevasta painikkeesta pdf-muodossa oleva etiketti-pohja ja suunnittele etiketti haluamasi mukaisesti. Voit vaihtaa etikettipohjan taustan väriä ja tehdä etiketistä juuri sellaisen kuin haluat. Autamme ja suunnittelemme tarvittaessa etiketin puolestasi! Lähetä valmis etikettisi meille myynti(a)mainosvesi.fi

Etiketin vasemman ja oikean reuna-alueen tekstit, viivakoodi sekä pantti-merkinnät ovat Suomen palautuspakkaus Oy:n hyväksymät, joten ne pysyvät etiketissä standardina. Muuten etiketti sekä pohjaväri on täysin muokattavissa juuri toiveidesi mukaisesti.

Kierrätettävä ja pantillinen pullo on muodoltaan yksinkertaisen kaunis ja tuo näin etikettisi hyvin esille. Pullon väri on kevyesti vaaleansininen. Etiketti ei kierrä koko pullon ympäri, vaan se jättää takaosan avoimeksi.

Haluan suunnitella oman etikettini!

Selvä juttu! Voit ladata tuotteet osiosta etiketti-pohjien pdf-tiedostot!

Autamme etiketin suunnittelussa ja voit olla yhteydessä myynti(a)logovesi.fi 

Toimitusehdot

Tilaukset ja toimitusehdot

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja kelvollinen tekemään sopimuksia voidaksesi tehdä tilauksia -sivustolta. Lisäksi sinun on hyväksyttävä alla olevat ehdot. Yleiset ehdot sisältävät säännöt, jotka koskevat tilaamista www.mainosvesi.fi sivustolta. Hyväksymällä ehdot, suostut noudattamaan niiden kulloinkin voimassa olevaa versiota. Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikamme on normaalisti noin 2-3 viikkoa. Räätälöidyillä tuotteilla eli vesipulloilla joissa on asiakkaan oma etiketti, palautusoikeutta ei ole. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Mikäli erityis-tapauksessa tuotepalautus voidaan tehdä, myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset pyritään tekemää vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä.

Mainosvesi.fi-sivuston tuotteet myydään sivustolla ilmoitettuun hintaan (sis. alv.). Vahvistus lähetetään tavallisesti sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä ja on voimassa kun tilaus on vahvistettu. Normaali toimitusaika on 2-3 viikkoa tilausvahvistuksesta. Ellei tuotetta voida toimittaa normaalin toimitusajan sisällä, pyrimme ilmoittamaan sinulle toimituspäivän.

Force majeure: Kumpikaan sopimuspuoli ei ole vastuussa viiveistä tai menetyksistä sellaisten olosuhteiden johdosta, joihin kyseinen sopimuspuoli ei voi vaikuttaa ja jotka merkittävästi haittaavat kyseisen velvoitteen täyttämistä tai jotka tekevät tämän velvoitteen täyttämisen taloudellisesti kohtuuttomaksi. Mikäli sopimuspuoli haluaa vedota sellaisiin olosuhteisiin, toiselle sopimuspuolelle on ilmoitettava tästä välittömästi.

Autamme sinua löytämään kuvan etikettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)mainosvesi.fi

Tietosuoja

Yhteystietosi ovat ainoastaan Mainosvesi.fi käytössä. Tietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia ja tiedot säilytetään luottamuksellisina. Mainosvesi.fi tietoverkko on suojattu palomuurilla sekä muilla teknisillä toimenpiteillä kuten kryptauksilla toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset huomioiden. Tietoja ei luovuteta Mainosvesi.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Ehtoihin tehtävät korjaukset

Korjaukset tai lisäykset näihin ehtoihin tulevat voimaan, kun uudet ehdot ovat julkaistu sivustossa Mainosvesi.fi. Meillä on kuitenkin oikeus soveltaa korjauksia välittömästi voimaan tulevina, jos laki, asetus tai lakimääräinen päätös niin edellyttää.

Tekijänoikeus

Mainosvesi -sivustossa olevat kuvat ja muu sisältö on suojattu tekijänoikeuslain, tavaramerkkisuojan ja muita aineetonta omaisuutta koskevien lakien ja määräysten perusteella. Mikäli toisin ole ilmoitettu, kaikki Mainosvesi.fi -sivustossa julkaistu materiaali on meidän omaisuuttamme ja se tarkoittaa, että et voi käyttää kuviamme mihinkään muuhun kuin tapettien luontiin.

Sitova lainsäädäntö

Mitään näistä ehdoista ei saa tulkita näiden ehtojen mukaisia hankintoja koskevan sitovan lainsäädännön vastaisesti.

Erimielisyydet

Kaikki näihin ehtoihin liittyvät riitaisuudet tulee pyritään ratkaista osapuolten välillä tai ääritapauksissa lakiteitse. Yleisesti ottaen Valmik Oy noudattaa Suomen kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Postiosoite henkilötietoja koskevaa asiointia varten: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava, Suomi. Sähköpostiosoite ja reklamaatiot myynti(a)mainosvesi.fi

Maksutiedot hävisivät. Mihin voin maksaa laskuni?

Alla olevilla tiedoilla voit suorittaa maksun. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse myynti(a)mainosvesi.fi tai alla olevan yhteys-lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian samana päivänä!

Saaja: Valmik Oy

Pankki: Nordea

Tilinumero: FI33 1376 3000 1281 22

Miten saan teihin yhteyttä?

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse myynti(a)logovesi.fi tai alla olevan yhteys-lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian samana päivänä!


Yhteydenottolomake